Entrantes (táboa de queixos galegos, empanada de zamburiñas e bacallau, minipreñados de chourizo, chulas de cabaza con anchoa, crema de cabaza e bocados de tortilla) e un delicioso cóctel.
Cocido galego regado con Rioxa Vinestral e Albariño Xelmírez
Postres de Entroido (filloas recheas, orellas e frores de entroido), Petiscos doces de San Valentín (froitas da paixón, crema catalana e mousse de fresa) e fondue de froitas, café e licores.
Hmmmmm, todo estaba delicioso!! Os nosos parabéns a profesorado e alumnado polo seu magnífico traballo. Quedamos convidados!!
Pero esta cita, como non podía ser menos, comezou cun percorrido pola biblioteca escolar. Unha biblioteca moi ampla, con espazos ben diferenciados á que non lle falta detalle algún.
Para nós foi un verdadeiro placer a visita ao Fraguas do Eume e por suposto en compañía das bibliotecas escolares da comarca.
Ningún comentario:
Publicar un comentario
Graciñas por visitar "O Segrel do Penedo". Sempre é un motivo de ledicia recibir os vosos comentarios e suxestións.